Graver og kirketjener Søren Nissen - takker af 1. april

I knap elleve år har Søren varetaget hvervet som graver og kirketjener i Nordrup og Gudum kirker.
De skiftende menighedsråd i de to sogne har i den forløbne årrække haft et særdeles godt samarbejde med vores fælles graver og kirketjener.

Søren har altid varetaget sit job med stor iver og akkuratesse, hvilket også blev bemærket/rost af National Museet og Roskilde Stift i forbindelse med besigtigelse i 2016. Således har vi også gennem årene nydt godt af hans fine kirkeudsmykninger til jul, til påske og til høstgudstjenesterne.

En nobel deltagelse i alle kirkernes mange gøremål har været hans særkende, og han har altid sat en ære i at byde kirkegængerne velkommen - med et smil, et nik og en stille bemærkning.

For ikke at glemme kirkegårdene: Altid nydeligt velholdte gravsteder – hele året. Med et ”forårslook” af blomster og elegant granpyntning i vinterperioden.

Således vil vi sige tak for mange års godt samarbejde, og ønsker Søren alt godt for de kommende år.

På vegne af Nordrup Menighedsråd, Gudum Menighedsråd og Sognepræsten.

Anders Yttrup