Børneklubben

Børneklubben er for alle børn fra 0 - 8 år, forældre er velkomne til at dage.
Vi mødes i børneklubben den første lørdag i måneden kl. 10 - 12.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Næste gang, lørdag den 6. januar 2018

Vinterens program:
Vi samles først i Sønderup Kirke kl. 10.00 og går derefter i mødesalen til saft, boller og aktiviteter:

6. januar — Fødselsdag. Hip, hip, hurra. Vi fejrer klubbens 17 års fødselsdag, med fødselsdags-kagemand, kakao med flødeskup, og pakkeleg.
3. februar — Historie i kirken. "Fastelavn er mit navn", så efter forfriskning skal vi male fastelavnstønder, lave fastelavnsris og fastelavnsmasker.
3. marts — Vi begynder i kirken. Derefter musikalsk legestue. Musikpædagog Marianne Reiche kommer og sætter gang i rytmelege og slagtøj.

Kontaktpersoner:
Randi Pedersen, 2912 6473
Helene Holm, 2345 6886

Se fotoalbum med alle billeder fra børneklubben