Kirkelige handlinger

Fødsel og dåb               Vielse           Kirkelig velsignelse            Begravelse

Gennem hele ens liv er der med jævne mellemrum nogle højdepunkter, hvor man føler et naturligt behov for at have kirken med.

Ved fødsel og dåben af ens børn fyldes man af taknemmelighed oven den gave det er at blive forældre.

Som ung markerer konfirmationen overgangen fra barn til voksen, og nogle år senere finder man sit livs kærlighed, som man vil dele resten at ens tilværelse med.

Sidst kommer den dag, hvor livet ikke er længere. Vi ved alle, at før eller siden skal vi herfra igen.

Ved alle disse overgange i livet er det naturligt at komme til kirken, og for at hjælpe dig med at få planlagt den kirkelige begivenhed, som er aktuel for dig, kan du søge flere informationer i menuerne foroven.