Åbningstider Kirken er åben: Mandag – fredag 8-16 Lørdag – søndag efter aftale
Den romanske kirke, som sandsynligvis har haft apsis, er af rå og kløvede kampesten. Kirken består af romansk kor og skib med fire gotiske tilbygninger, nemlig forlængelse af både koret og skibet, nordtårnet og våbenhuset foran syddøren.
Ældst er vistnok korets forlængelse fra begyndelsen af 1400 tallet. Det er opført af samme materiale som den romanske kirke, og den nedrevne apsis har sandsynligvis leveret en del af materialet til korets forlængelse. Et par af de gamle hjørnekvadre kan stadig ses på sydsiden, hvor de markerer grænsen for det oprindelige kor.
Det næste byggearbejde har været indbygning af hvælv i skibet. I hvælvingens vestkappe ses et lille rebhul til klokken, der må have hængt på vestgavlen.
Skibets vestlige forlængelse er fra sidste halvdel af 1400-tallet, og omkring 1500 byggede man våbenhus foran både syddøren og norddøren. Norddøren er blændet, men kan stadig ses. Få årtier senere har man benyttet det nordre våbenhus som underbygning for et tårn, i stedet for at bygge et tårn mod vest, som i de fleste andre kirker.
Kirken har haft kalkmalerier fra tiden kort før reformationen. De blev fundet dels i 1864 og dels i 1902, men begge gange besluttede man at overkalke dem, da de blev beskrevet som ”meget rå”.
Kirkens ejerforhold Kirken har hørt under det Antvorskovske Rytterdistrikt indtil 1774. Derefter kom den i privateje og hørte under Nordruplund indtil 1825, hvor denne ejendom blev solgt til Sorø Akademi, som herefter ejede kirken, indtil den gik over til selveje i 1934.
Kirkegården har mod syd en middelalderlig mur af munkesten, men der er nye mure på de øvrige sider. På kirkegården ses gravsten over flere af kirkens præster gennem tiderne, – blandt andet Peter Falk Rønne.